Liona

Vrouwen leven vaak gezonder als mannen

Vrouwen leven vaak gezonder als mannen
oktober 08
17:30 2013

Wist je dat vrouwen vaak gezonder leven dan mannen? Sowieso vrouwen die al veel kinderen ter wereld hebben gezet hebben vaak erg gezond geleefd. Gedurende de negen maanden dat de vrouw zwanger is, is ze vaak erg gezond aan het leven. Ze let op dat ze voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt voor zichzelf en voor de baby, ze rookt niet en ze drinkt niet. Veel vrouwen doen er alles aan om er voor te zorgen dat een kindje gezond ter wereld kan komen. Nou ja, er zijn wel vrouwen die wel eens roken of drinken, maar over het algemeen letten vrouwen hier erg goed op wanneer ze zwanger zijn. Dit zorgt er voor dat vrouwen gedurende die negen maanden erg gezond leven en als zij dan drie kinderen ter wereld brengen dan wil dat zeggen dat zij 27 maanden gezond leven.

Mannen kunnen in die tijd gewoon roken en drinken als zij dat willen, maar vrouwen houden rekening met hun kindje. Zou het daarom niet beter zijn als we allemaal vrouw zouden zijn want dan ga je er echt op letten dat je gezond gaat eten en drinken omdat je een kindje gezond ter wereld wil zetten. Of zou er iets moeten komen zodat mannen ook gezond moeten leven in de tijd dat hun vrouw zwanger is?

Het zou natuurlijk leuk zijn als hier wat mee gedaan wordt. Maar er is nog een verklaring waarom vrouwen gezonder leven dan mannen. Meestal is het zo dat de mannen werken en de vrouwen vaker thuis zijn voor de kinderen. Vrouwen bewegen dan veel meer, ze rennen achter de kinderen aan, ze stofzuigen even en doen even dit en even dat. Mannen zitten misschien wel 40 uur per week op kantoor aan het bureau. Uit verveling gaan ze misschien lekkere dingen eten in de pauze. Vrouwen hebben hier geen tijd voor omdat ze het huishouden moeten doen en ook op de kinderen moeten letten. Daarom is het goed dat je eens gaat kijken wat je allemaal voor voordelen hebt als je nu vrouw bent.

Het is toch wel degelijk fijn als je een vrouw bent want als je dan al weet dat je gezonder leeft dan pluk je daar de vruchten van. Er zijn natuurlijk ook wel mannen die gezonder leven dan hun vrouw, maar over het algemeen zijn het de vrouwen die gezonder leven! Deel dit daarom met anderen zodat het nu eens duidelijk is waarom de vrouwen ook gezonder leven. Weet jij nog meer redenen? Deel die dan ook met elkaar zodat bij iedereen duidelijk wordt waarom de vrouwen gezonder leven dan de mannen!

Afdrukken
Meer in Algemeen
1211961_97194695
Vrouwen geven gemiddeld 50 euro per jaar uit aan tampons

Eens in de maand worden vrouwen ongesteld en hebben zij de keuze of maandverband of tampons. Veel vrouwen maken de...

Sluiten