Liona

Vrouwen met een grote kleerkast leven gelukkiger

Vrouwen met een grote kleerkast leven gelukkiger
oktober 14
18:07 2013

Veel vrouwen houden er van om lekker te winkelen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die een grote kleerkast hebben veel gelukkiger leven dan vrouwen die niet zoveel kleding hebben. Dit komt omdat vrouwen iedere dag volop keuze hebben wat ze aan gaan trekken. Bij iedere gelegenheid hebben ze vaak meerdere passende outfits en is het lastig kiezen om een outfit te kiezen. Toch kan het maken van een keuze ook frustraties oproepen en zou je denken dat vrouwen hier niet blij van worden, maar als er eenmaal een keuze is gemaakt dan voelen ze zich gelukkiger dan wie dan ook.

Kleding kan vrouwen namelijk erg gelukkig maken. Heb je zelf ook veel kleding en merk je dat je ook blij wordt als je weer wat nieuws hebt gekocht en kijk je dan ook meteen hoe je het kunt combineren met de kleding die je hebt? Dan kun je jezelf misschien wel voorstellen hoe het is als vrouwen niet zoveel kleding hebben. Ze hoeven maar een outfit uit de kast te pakken die ze aan kunnen trekken en daar moeten ze het dan bijvoorbeeld met ieder feest mee doen. Ze hebben geen frustraties om kleding te moeten kiezen, maar het is wel vervelend als je bij ieder feest hetzelfde aan moet doen of maar tussen twee outfits kunt kiezen.  Daarom is het goed dat er nu onderzoek naar is gedaan want nu hebben we als vrouwen toch ook de mogelijkheid om te zeggen dat we ons pas echt gelukkiger gaan voelen als we een grote kleerkast hebben!

Als je een middagje vrij hebt kun je als vrouw setjes klaarleggen voor gelegenheden. Je kunt lekker rommelen in je kleerkast en dat geeft je voldoening. Maar ook als je vriendinnen kunt helpen om een keer wat leuks te lenen, dat geeft ook voldoening. Je wordt er blij van als je anderen kunt helpen en als je zoveel kleding hebt dan zien je vriendinnen  een keer je grote kleerkast en je kleding. Ze zijn meteen jaloers en zijn al aan het kijken wat ze een keer van je kunnen lenen.

Omdat je zoveel kleding hebt doe je er niet moeilijk over en mogen zij eens in de zoveel tijd wat mooie kleding van je lenen, zij blij en jij blij!  Zorg er daarom nu voor dat je als vrouw een grote kleerkast hebt met veel leuke kleding zodat je jezelf eens in de zoveel tijd kunt omkleden en nieuw kunt kleden! Het zal je meer voldoening geven als je eens in de zoveel tijd weer wat nieuwe combinaties kunt maken want dan kun je weer anders voor de dag komen!

Afdrukken
Meer in Algemeen
bier
Tien tips voor het bestrijden van een kater

Wat zou je doen als je een kater hebt? Er zijn verschillende middeltjes die je kunt kiezen als je een...

Sluiten