Liona

Vegetariërs zijn beter in bed

Vegetariërs zijn beter in bed
oktober 11
17:53 2013

Wist je dat vegetariërs beter zijn in bed? Ze zijn van nature veel wilder dan mensen die geen vegetariërs zijn. Als je vegetariërs bent dan eet je geen vlees, deze mensen hebben het al in zich zitten dat het wilde beesten zijn. Ze zijn vegetariërs geworden omdat zij anders nog wilder worden! Heb je pas iemand leren kennen die erg goed was in bed? Dan kan het zomaar zijn dat diegene vegetariër is, vraag het maar eens. Het zou zomaar kunnen dat je namelijk beter in bed past bij de vegetariërs omdat je zelf ook van experimenteren houdt.

De vegetariërs liggen namelijk niet stil in bed, ze willen alsmaar bewegen en spannende dingen doen. Als je daar ook voor in bent in bed dan is dat een goed teken want dan kun je hier veel leren. Van vlees eten zouden we wild kunnen worden, maar vegetariërs eten geen vlees. Er is niet altijd een verklaring waarom dat zo is, maar wij hebben er een gevonden en dat is dat de vegetariërs van nature al lekker wild zijn, daar hebben zij geen extra ijzer voor nodig dat in vlees zit.

Het is aan te raden om zelf eens een experiment te houden, vertel het aan niemand, maar als je vrijgezel bent en je houdt van uitgaan dan kun je eens op jacht gaan! Vraag aan diegene of diegene vegetariër is of niet, maak dan een lijstje en geef diegene aan het einde van de avond een beoordeling! Je kunt iedereen een score tussen de één en de tien geven. Aan het einde van de rit kijk je naar welke mensen vegetariër waren en welke niet en wat de scores zijn. Kom jij dan ook tot de conclusie dat de vegetariërs beter zijn in bed?

Als je echt een eerlijk onderzoek wil van vijf vegetariërs en vijf niet vegetariërs kun je gebruik maken van de datingsites. Je kunt hier op zoek gaan naar vijf vegetariërs en vijf niet vegetariërs en deze een voor een uitnodigen. Na een gezellige avond geef je diegene een beoordeling en als je iedere week iemand uitnodigt kun je na tien weken je conclusie trekken. Als het bij jou ook opvallend is dat de vegetariërs beter zijn in bed, dan kun je je vrienden en vriendinnen eens vragen of dat zij hier ook ervaring mee hebben. Start samen een onderzoek en je zal er zelf echt achter komen dat de vegetariërs veel beter zijn in bed, en waarom? Dat mag je nu zelf uitzoeken, wij hebben je mogelijke verklaringen gegeven!

Afdrukken
Meer in Algemeen
buik
Een strakke buik in 10 stappen

Wil je als man of vrouw graag een strakke buik? Dan zijn hier verschillende manieren voor om dat te realiseren....

Sluiten