Liona

Tien tips voor het bestrijden van een kater

Tien tips voor het bestrijden van een kater
oktober 13
18:04 2013

Wat zou je doen als je een kater hebt? Er zijn verschillende middeltjes die je kunt kiezen als je een kater hebt. We geven je tien tips voor het bestrijden van een kater. Kijk eens welke er bij jou helpen en nu maar hopen dat je snel van de kater af bent!

  1. Bananen eten als je een kater hebt. Je zou twee of drie bananen moeten eten en dan zou je sneller van je kater afkomen dan wanneer je het niet zou doen.
  2. Honing is goed als je een kater hebt. Als je veel hebt gedronken dan verbrand je je suikers. Je moet daarom zorgen dat je weer suikers binnenkrijgt zodat je lichaam weer gewoon gaat functioneren.
  3. Isostar sportdrank zou een goede optie zijn als je last hebt van een kater. Je hebt te maken met uitdroging als je teveel hebt gedronken en dus een kater hebt. Mensen die flink gesport hebben die hebben ook te maken met uitdroging. Daarom is het goed om Isostar te drinken zodat je weer kunt herstellen en je lichaam ook de kans geeft om weer te herstellen!
  4. Olijfolie zou je kunnen helpen bij een kater. Je moet goede vetten binnenkrijgen. Het is verantwoord als je voor olijfolie gaat kiezen. Je kiest dan namelijk voor de Omega 3 vetten en die heeft je lichaam dan echt nodig. Friet en snacks kun je beter vermijden omdat dit gaat drijven in je buik!
  5. Als je fruitsappen gaat drinken dan kan de ernst van een kater minder worden. De alcohol zou hierdoor sneller uit je lichaam gaan en dat wil dan ook zeggen dat je er sneller vanaf bent en dan kun je weer gewoon functioneren. Yes lang leven de fruitsappen!
  6. Eieren zouden helpen om sneller van je kater af te komen, het breekt de giffen in de lever af.
  7. Als je pap gaat eten en krijg je een volle maag en krijg je nieuwe suikers binnen en die heeft je lichaam nu nodig.
  8. Gemberbier zou helpen als je een kater hebt. Gemberbier kan de maag kalmeren.
  9. Pompoenpitten helpen als je van de kater af wil komen. Als je hoofdpijn hebt zal deze na de inname snel afnemen.
  10. Lekker op tijd naar bed, een glas water drinken en proberen te slapen. Als je morgenvroeg wakker wordt is de kans groot dat je hem er uit hebt geslapen! Het kan zijn dat je nog even moe bent of een beetje hoofdpijn hebt,  maar een paracetamolletje er bij en je kunt er weer tegenaan! Blijf niet de hele dag in bed liggen maar sta op tijd op en maak er een leuke dag van!
Afdrukken
Meer in Algemeen
bed
De tien meest gemaakte blunders in bed

Als je een vaste partner hebt, dan ben je niet zo bang meer om fouten te maken in bed. Maar...

Sluiten