Liona

De tien meest gemaakte blunders in bed

De tien meest gemaakte blunders in bed
oktober 13
18:00 2013

Als je een vaste partner hebt, dan ben je niet zo bang meer om fouten te maken in bed. Maar ook dan maak je nog wel eens blunders mee in bed. De tien meest gemaakte blunders in bed hebben we voor je op een rijtje gezet en kijk maar eens hoeveel blunders jij al hebt begaan in bed bij je huidige partner. Er staan misschien blunders tussen waarvan je denkt, dat gaat me niet overkomen, maar het kan toch zomaar voorkomen!

  1. Vergeten je voeten te wassen voordat je naar bed gaat. Je komt dicht bij elkaar te liggen en je kiest voor standje 69 en dan blijkt dat je nog zweetvoeten hebt, dat zal de ander niet zo fijn vinden!
  2. Je bent wezen hardlopen en je zweet helemaal. Je kleedt je uit maar je hebt je nog niet gedoucht. Je hebt overal nare geurtjes van de zweet, hoe zal je partner dat vinden?
  3. Je bent vergeten jezelf te scheren en je vriend wil je extra verwennen vandaag. Je probeert er niet aan te denken maar je weet dat hij nu allemaal haren in zijn mond krijgt en dat zal hier niet waarderen of houdt hij van je en neemt hij dat voor lief?
  4. Je hebt knoflook vergeten en je bent hevig aan het zoenen. Je ziet dat je partner af en toe zijn neus ophaalt. Nu weet je waarom, oeps, de volgende keer echt even je tanden poetsen voordat je besluit samen naar bed te gaan en gaat genieten van dat voorspel!
  5. Je bent vergeten jezelf even op te frissen en ziet dat je een oude onderbroek aan hebt, alleen maar omdat je het anders koud zou hebben vandaag! Oeps, hoe praat je je hier nou uit?
  6. De raam is open en je roept kei hard de naam van je ex! Dat zal je partner niet fijn vinden, dus hoe pak je dat nu aan?
  7. Je doet alsof je klaarkomt en ineens moet je heel hard niezen of hoesten omdat er wat kriebelt. Je bent ineens dat ritme kwijt en hij heef door dat je doet alsof, wat nu?
  8. Er zit wat tussen je tanden en dat probeer je er met je tong uit te halen en dat terwijl je met standje 69 bezig bent. Hij vraagt zich af wat je aan het doen bent, wat zeg je daar dan op?
  9. Je hebt geen zin in seks maar je partner wil perse. Je laat hem al het werk doen en als hij klaar is gekomen zucht je diep, maar hij vraagt zich af waarom je zucht, blij dat je klaar bent?
  10. Je blijft maar praten in bed, je hebt het over van alles en nog wat over wat je vandaan hebt meegemaakt en waar je aan denkt. Je partner wordt een beetje hysterisch omdat je je niet echt romantisch opstelt. Daar gaat de zin…
Afdrukken
Meer in Algemeen
Beer Glass
Mannen die op café gaan hebben een betere relatie

Mannen die regelmatig een avondje voor zichzelf houden en er met andere mannen op uit gaan om naar het café...

Sluiten