Liona

Mannen die op café gaan hebben een betere relatie

Mannen die op café gaan hebben een betere relatie
oktober 12
17:56 2013

Mannen die regelmatig een avondje voor zichzelf houden en er met andere mannen op uit gaan om naar het café te gaan zouden een betere relatie hebben dan mannen die alleen maar met de vrouw thuis zijn. Dit is eenvoudig te verklaren, iedereen heeft namelijk wel eens behoefte aan tijd voor zichzelf en vrienden. Mannen gaan er graag op uit met een paar vrienden en drinken graag een biertje. Ze praten de avond vol en na een tijdje gaan ze weer naar huis en de vrouw ligt vaak al uitgeteld op de bank of in bed te slapen. De vrouwen vinden het ook fijn als zij even wat tijd voor zichzelf hebben, ze kunnen eerder naar bed, een film kijken of een hobby uitoefenen. Soms laten ze liever wat vriendinnen komen en maken zij er een meidenavond van als ze mannen er op uit gaan.

Je hebt elkaar de volgende dag weer wat te vertellen, je hebt elkaar gemist, je hebt meer behoefte aan elkaar en dat zou de verklaring zijn dat mannen die op café gaan een betere relatie hebben. Als mannen een avond weggaan zonder de vrouw wil dat niet zeggen dat ze alleen maar gaan feesten en vreemdgaan. Mannen hebben behoefte aan mannenpraat en willen dat graag doen in een café. Ze drinken wat en buurten wat, het is alleen maar gezellig en vaak wordt er alleen maar over onzin gesproken. Serieuze gesprekken hebben ze dan geen behoefte aan want ze willen het even extra gezellig maken en lekker gek doen!

Terwijl de vrouwen thuis zijn, misschien voor de kinderen zorgen of zichzelf vermaken missen zij de man wel. Er is nu niet iemand die de hele avond op de bank ligt, perse tv wil kijken en niets wil ondernemen. Je bent nu even eigen baas en vrouwen vinden dat wel eens prettig. Ze kunnen nu zelf beslissen wat er op tv komt en een avondje aan zichzelf besteden zonder commentaar van de mannen. Denk er zelf maar eens over na als je al langere tijd een relatie hebt, hoe zou het zijn als je een avondje alleen bent? Misschien kijk jij er wel naar uit en maak je al plannen als je partner een avond weg wil gaan.

Die kans is groot als je elkaar de hele dag al ziet, je wil even andere mensen om je heen, nieuwe contacten op doen en iets bespreken met je vrienden of vriendinnen. Als je een goede relatie hebt en deze zo wil houden dan is het aan te raden dat je je mannen eens in de zoveel tijd om café laat gaan zodat zij de tijd voor zichzelf hebben en jij ook.

Afdrukken
Meer in Algemeen
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Vegetariërs zijn beter in bed

Wist je dat vegetariërs beter zijn in bed? Ze zijn van nature veel wilder dan mensen die geen vegetariërs zijn....

Sluiten